вторник, 27 септември 2011 г.

Серии луксозни сапуни




В скромния гараж на ул. Верулам No. 34 Джеймс Бронли приложил „френския похват” при производството на марципан - към изработването на сапуни и произвел първите в света тройно пресовани чисти висококачествени сапуни и променил завинаги световната промишленост в изработката на този продукт.

Сбъднала се мечтата на деветнадесет годишния Джеймс Бронли да направи най-добия сапун в света”!

Над от 120 години Bronnley е компания, позната като производител нанай-добрите сапуни в света!”, заради високото им качество, което се обуславя от редица фактори:


Експертите на Бронли споделят.....

Повече от 100 годишен опит в правенето на сапуни ни дава възможност да произвеждаме дълготрайни сапуни, които доставят плътен “килим” от меки балончета за да почистят, леко ароматизират и се грижат за кожата.
Те просто са вложени в качеството на всеки луксозен сапун.
Редица са факторите в тази технология и ние започваме с първия: висококачествена сапунена база, която сама по себе си е твърда и плътна. Тя е много по-трудна за обработка от меките сапунени бази, но си заслужава усилията, с които се постига крайния резултат.

След първоначалното грубо смесване на сапунената база във форма на юфка, заедно с цвят, аромат, натурални етерични масла, омекотяващи средства и други допълващи съставки, както е по рецепта, допълнително “тройно пресоваме” нашите сапуни.
Тройното пресоване е процес, разработен от нашия основател, който осигурява пълното смесване на всички съставки в сапунената база. Смесителя компресира сместа под високо налягане, след което тя се пресова през топъл обръч и се изрязва в сапунени калъпи, които след това се щамповат през студени шаблони в различните сапунени форми.

След щамповането, за да е сигурно, че няма излишна влага, ние отделяме известен период от време за да могат нашите сапуни да бъдат тествани и изсушени при естествени условия в рамките на 7-10 дни преди да бъдат опаковани.
Да имаме продукция, изработвана по този начин струва наистина не малко, но ние знаем, че по този начин прибавяме стойност към нашето качество.
Някои по-евтини сапуни се произвеждат в автоматични системи, които опаковат сапуна, докато той все още е топъл и поради това съдържанието на влага в него остава високо. Сапун, произведен по този начин не е дълготраен.
В миналото, нашите баби са слагали сапуна навън да се суши на слънце.
Правили са го за да са сигурни, че ще го ползват по-дълго време.

Ние не можем да правим сравнения и да кажем, че нашите сапуни биха могли да са много по-дълготрайни от сапуни на друг производител.
Това е пресилена клевета и може би няма да е истина, тъй като има и други висококачествени сапуни в пазарното пространство.
Можем най-малко да кажем, че нашите сапуни са дълготрайни и могат да бъдат ползвани по-дълго от други сапуни, и това е стойността, която плащате за луксозен сапун на Бронли.
Все пак опаковката сама по себе си носи гордото твърдение, че сме производител на най-добрите сапуни в света.

Фактът, че ние продължаваме да сме дългогодишни доставчици на членовете на Британското Кралско Семейство, а техните препоръки са знак за качеството.

По отношение на аромата, ние сме уникални и в това че прибавяме наш собствен парфюм към нашите продукти. Производството на аромата може да включва 40 или повече съставки и натурални етерични масла, които са набавени от цял свят.
Аромата е включен в продуктите на Бронли на високо ниво – до 2% в сапун. Това не означава непременно, че се постига сила на парфюм, тъй като човек лесно може да направи силен, но евтин парфюм.
По-скоро това е на базата на нашият опит, който ни казва, че така доставяме оптимален баланс на висш аромат, изискван за всеки наш качествен продукт.


А КОГАТО ЕКСПЕРТИТЕ ГОВОРЯТ......НА НАС НИ ОСТАВА......ПРОСТО ДА ОПИТАМЕ!


Сапуните на Бронли можете да разгледате тук:



 
          
сподели бутон

Няма коментари:

Публикуване на коментар