понеделник, 4 юли 2011 г.

Представяме Ви NOSK Противогрипна маска (филтър)

ЛЕСЕН И УДОБЕН НАЧИН ЗА ПРЕДПАЗВАНЕ ОТ ВРЕДИТЕ НА ЗАМЪРСЕНАТА ОКОЛНА СРЕДА:



N O S K



NOSK предпазва от прах, цветен прашец, животински косми, бактерии, отходни вредни газове от автомобили, дим от цигари, вредни частици във въздуха. 

При грипни епидемии - 100% предпазва от вируси!

Ефикасна система от 3 - пласт филтър, която осигурява 100% защита срещу 1.0 микрон замърсяване, доказана с множество лабораторни изследвания.


          
        
Филтърът на маската блокира вдишването на вредни частици, без да затруднява дишането. Поставя се лесно, в хигиенична опаковка е, за разлика от познатите досега маски е незабележима, особено подходяща за хора, които носят очила – не се получава замъгляване при дишане, не покрива голяма част от лицето и не затруднява комуникацията. Продуктът е изключително ефективен и с много предимства в сравнение с всички познати досега маски. Един филтър може да се използва продължително време, като след употреба се изплаква с чиста вода. В една опаковка има 2 броя маски в удобна за съхранение кутия.

  Разработката е дело на корейски инженери и е основана на множество медицински проучвания. Патентована, удостоена с награди от международни панаири и изложби, сертифицирана за качество и безвредност от международно признати институции.

NOSK e изключително подходяща за:
  • Хора, страдащи от всякакви алергии
  • Работещи на прашни и замърсени места /фабрики, дъскорезници, бензиностанции/, при почистване на дома и офиса, при работа в градината
  • Велосипедисти, мотористи, шофьори, спортисти
  • Регулировчици и хора, работещи на улицата
  • В големи зали, летища, гари, закрити пазари, подземни паркинги, подземен транспорт /метро/, магазини, фитнес-зали
  • Пешеходци
  • Посетители в болници
  • В превозни средства /особено при грипни епидемии/ - 100% предпазва от вируси
  • Фризьори, маникюристи и др. професии, свързани с вдишване на вредни вещества – ацетони, бои и др.
  • Непушачи, които в среда на пушачи искат да се предпазят от вредния дим


NOSK e много лесна за употреба – един размер, подходящ за всякакъв диаметър ноздри- след поставяне прилепва към ноздрата и филтрира вдишвания въздух.


Изработена е от нетоксични и високоефективни материали. Клипсът е прозрачен и почти незабележим, което го прави удобен за употреба при всякакви условия.

На последните Олимпийски игри в Пекин NOSK e масово използвана от спортистите, предвид проблемите със замърсения въздух в града и има прекрасни отзиви за резултатите.

NOSK има почитатели в много страни по света и все повече хора използват тази маска за предпазване от замърсяванията на околната среда, предвид предимствата, които притежава пред всички, познати досега маски.



Можете да поръчате Вашата NOSK Противогрипна маска от ТУК! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар