четвъртък, 30 юни 2011 г.

Противогрипна маска (филтър) NOSK.

ПРЕДЛАГАМЕ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ ЕДИН ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН И УДОБЕН НАЧИН ДА ПРЕДПАЗИТЕ ВАС И ВАШИТЕ БЛИЗКИ ОТ ВРЕДИТЕ НА ЗАМЪРСЕНАТА ОКОЛНА СРЕДА:



NOSK

NOSK Ви предпазва от прах, цветен прашец, животински косми, бактерии, отходни вредни газове от автомобили, дим от цигари, вредни частици във въздуха и др.
При грипни епидемии - 100% предпазва от вируси!

NOSK e много лесна за употреба – един размер, подходящ за всякакъв диаметър ноздри- след поставяне прилепва към ноздрата и филтрира вдишвания въздух.

Един филтър може да се използва в продължение на 7 дни, като след употреба се изплаква с чиста вода. В една опаковка има 2 броя маски в удобна за съхранение кутия.



NOSK e изключително подходяща за защита против: всякакви алергии, прашни и замърсени места /фабрики, дъскорезници, бензиностанции/, при почистване, при работа в градината.
Може да се използва от велосипедисти, мотористи, шофьори, спортисти, регулировчици и хора, работещи на улицата, пешеходци, посетители в болници. В големи зали, летища, гари, закрити пазари, подземни паркинги, подземен транспорт /метро/, магазини, фитнес-зали, превозни средства /особено при грипни епидемии/ - 100% предпазва от вируси! Фризьори, маникюристи и др. професии, свързани с вдишване на вредни вещества – ацетони, бои и др. Непушачи, които в среда на пушачи искат да се предпазят от вредния дим


Можете да видите повече за противогрипната маска и да поръчате от ТУК!

Няма коментари:

Публикуване на коментар