петък, 19 август 2011 г.

Представяме Ви Конски балсам (Pferdebalsam) Част 2


Аспирин и орални нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС) или трансдермално лечение?
Аспиринът е най-разпространеното от нестероидните противовъзпалителни средства (НСПВС). Други такива са ибупрофен и напроксен. Всички могат да се използват за успокояване на болка.


Оралните болкоуспокоителни се възприемат от стомаха, където активните съставки навлизат в кръвообращението. Това се нарича системно лечение. Лекарството успява да достигне мястото на травмата, но в много разредена форма, тъй като достига до всяка друга част на тялото. В допълнение към потенциалното стомашно дразнене, оралните НСПВС може да предизвикат увреждане на бъбреците, ефекти върху централната нервна система, повишено кръвно налягане, умора или световъртеж, безсъние и др.
С трансдермаленото лечение чрез Pferdebalsam Strong можете да избегнете всички тези потенциални странични ефекти и да доставите концентрирани противовъзпалителни средства до мястото на болката. "Трансдермален" буквално означава "преминаване през кожата". Това е местно специфично лечение - насочено лечение за бързото възстановяване. И тъй като Pferdebalsam Strong няма странични реакции с други лекарства, все още можете да използвате традиционни нестероидни противовъзпалителни средства като аспирин или ибупрофен, заедно с Pferdebalsam Strong за максимално облекчаване на болката.



Pferdebalsam Strong срещу спортни натривки и актуални Аналгетици
Традиционните спортни натривки, мускулни натривки и актуални аналгетици са точно това - актуални. Това означава, че те се прилагат към повърхността на кожата под формата на лосион, крем, сметана или масло.
Най-известните марки използват най-вече едно или две силни масла като ментол, камфор или уинтергрин (метил салицилат), за да се създаде усещане за затопляне или охлаждане на кожата, докато под това усещане травма остава неизлекувана. Това е така, защото най-актуалните болкоуспокоителни са пълни с химикали, които не могат да се абсорбират през кожата. Много малко, ако има такива, от активните съставки някога преминават повърхността.
Трансдермалната система на Pferdebalsam Strong пренася специално разработени активни вещества през кожата за лечение на болката до самия източник.


Можете да поръчате Вашия Pferdebalsam - Конски балсам от ТУК!

 

Част 1 може да видите ТУК!

 

сподели бутон

Няма коментари:

Публикуване на коментар