четвъртък, 14 юли 2011 г.

Представяме Ви Паста за зъби Хлорхексил Ф

За да имате блестяща усмивка, на която всички да се възхищават е необходимо да имате перфектна устна хигиена. Основен елемент в устната хигиена е пастата за зъби. Тя е многофункционален продукт. Предпазва зъбите и венците, има избелващ ефект, предпазва наслагването на зъбен камък и не на последно място се бори с лошия дъх.

Добре е да знаете, че всяка паста трябва да отговаря на Вашите конкретни изисквания. Ако тази която ползвате и сте доволни от нея Ви удовлетворява, то не значи че ще пасне на близките Ви. При поява на специфични оплаквания е необходимо да потърсите помощ от стоматолог.

Хлорхексил Ф е антибактериална паста за зъби. Съвместима е с хомеопатично лечение. Притежава много приятен аромат и вкус. Оставя дълготрайно чувство за свежест и свеж дъх. Добре е да се използва поне два пъти дневно. Не е подходяща за деца под 6 години.


С помощта на пастата за зъби Хлорхексил Ф и другите методи за устан хигиена можете да си върнете блестящата усмивка!

Състав: Вода, Сорбитол, хидратиран салициев диоксид, ксилитол. PEG-40 хидрогенирано рициново масло, полисорбат 20, хидроксиетил целулоза, олафлур, пропилен гликол, екстракт от горски очиболец (Potentilla Erecta), екстракт от Commiphora myrrha, екстракт от Melia Azadirachta, екстракт от градински чай (Salvia Officinalis) , екстракт от лайка, бизаболол, екстракт от Karameria Triandra, аромат, Хлорхексидин Диглюконат, содиев флуорид, содиев захарин, титаниев оксид, метилпарабен.

Можете да поръчате Вашата паста за зъби Хлорхексил Ф от ТУК!
Още за перфекнта уста хигиена може да видите ТУК!

Няма коментари:

Публикуване на коментар